Снимка: Ludogorets.com Спартак ни даде пореден урок. Варненци са основен фаворит за

...
Снимка: Ludogorets.com Спартак ни даде пореден урок. Варненци са основен фаворит за
Коментари Харесай

Димчо Ненов: Спартак ни даде урок, фаворит е за Втора лига

Снимка: Ludogorets.com 

Спартак ни даде пореден урок. Варненци са главен любимец за влизане във Втора лига. Имат опитни играчи, като Янаки Смирнов и Янчо Андреев, както и перспективни млади футболисти. Пожелавам на Спартак да се върне в професионалния футбол, там където му е мястото.

Не играхме добре във Варна, не успяхме да се противопоставим на противника, макар че най-после имахме късмет да изравним. Вече споделих, Спартак ни даде следващият урок в тази група. Днес ние разчитахме на играчи, набор 2002 и 2003, имаше единствено по един от 2001 и 2000. Но това не е опрощение. В други страни, като кажеш футболист на 17 - 18 години, той към този момент е станал за мъжки футбол. Това е и нашата цел с тази групировка на Лудогорец. Бързо да излязат от юношеска възраст, да си трансформират настройката и мисленето, и да са подготвени за огромния футбол. Затова искам да играем по-добре от мач на мач, добави Димчо Ненов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР